Finanțe FM cu Daniel Tănase

Scoate cartea din tine: ONLINE! Unic în România cu Simona Croveanu

Episode Summary

Ai scris o carte și ești entuziasmat. Felicitări! Ce-ai spune să-ți printezi cartea la cerere? Vrei să scapi de chinul editurilor și a negocierilor cu toți furnizorii implicați în acest proces? Există și în România un astfel de sistem, pentru că cineva s-a gândit la autorii independenți și a construit o platformă și o librărie online.

Episode Notes

De la pasiunea de peste 10 ani în tipar digital la construirea unei platforme online pentru autori independenți - un prim pas în România, totul pe o piață învechită, cu multe hibe și piedici atât pentru scriitori, cât și pentru cititori.

Digitalizarea este necesară, însă, chiar și în contextul actual este nevoie de multă educație în prezența online și în privința modului în care este necesar să privim procesul de publicare și marketare a unei publicații.

Online-ul a fost singura opțiune de ales pentru că ajunge să conecteze toate părțile implicate.

Principalul beneficiu pentru autori este că se pot concentra pe opera în sine și deleagă restul procesului unei platforme online.

Dincolo de alte beneficii, pe care le poți afla ascultând întregul episod, strategia de marketing și de promovare este esențială și joacă un rol mai mare decât publicarea în sine.

Cu atât mai mult cu cât în contextul actual ne împinge pentru a face lucrurile în mod diferit și a face altceva într-o piață comună sau aglomerată.

Trebuie să ai firmă? Îți faci griji cu drepturile de autor? Cu impozitele?

Te invit să dai PLAY și să afli mai multe despre acest proiect, această platformă unică în România și să dai de veste prietenilor tăi.

---

Invitat - Simona Croveanu contact@printonebook.com

Website - https://printonebook.com/

Facebook - https://www.facebook.com/printonebook/

Instagram - https://www.instagram.com/printonebook/

---

Ți-a plăcut? Te rog, dă mai departe!

SUBSCRIBE!

Urmărește-mă Online Aici:

Website

Facebook

YouTube

TikTok