Finanțe FM cu Daniel Tănase

Eu sunt în business-ul care vinde AER cu Marian Hurducaș

Episode Summary

A devenit omul bun la toate și a prevăzut acum mulți ani încotro merg lucrurile în comunicare. A cumpărat aparatură, a pregătit oameni, a pus chiar el mâna și s-a "murdărit" în filmări, editări, producții și post-producții de conținut. A continuat să se "murdărească" și să ducă totul la următorul nivel în comunicare în România. Acest episod a venit pe fondul unui sol fertil și a unui context extraordinar în care și TU, te poți reinventa. Dacă mai aveai nevoie de încă un semn, acesta este. Ascultă și dă mai departe!

Episode Notes

Te-ai gândit vreodată că un "simplu" Podcast este, de fapt, un proiect antreprenorial extrem de complex?

Cu toate acestea, el poate fi realizat, atunci când experiența în comunicare, strategie, marketing și producție se îmbină armonios și rezultă ceva deosebit.

Marian este unul din puținii profesioniști din România, cu peste 15 ani de experiență în comunicare și marketing digital.

Cât de importantă este resursa financiară pentru un antreprenor și ce faci cu banii? Dar cum te poate ajuta un spin-off să ajungi la audiențe diverse și apoi să le faci captive?

Există metode de comunicare noi? Pot antreprenorii să folosească ceea ce există, dar să privească și să adopte comunicarea din alt unghi? Growth Hacking - ce mai e și asta?

Detaliile pe care le-am aflat de la Marian, te vor surprinde într-un mod plăcut prin simplitatea modului în care sunt expuse și, cu siguranță, te vor face să te gândești de mai multe ori înainte de a începe să comunici, fie că dezvolți și reprezinți o afacere, fie că lucrezi intens la brandul tău personal.

Suntem la începutul unei noi perioade în care este în regulă să te apuci să faci altceva, total diferit de ceea ce ai făcut până acum. Solul este extraordinar de fertil și asta poți afla pe parcursul episodului, inclusiv din experiența mea personală de anul trecut.

Ce face diferența între faptul că ai avut o idee și rezultatul obținut? Ei bine, sunt atât de multe lucruri și detalii faine, încât nu ți le pot spune aici, dar te invit să asculți acest episod absolut autentic, direct și fără compromisuri. 

---

Ți-a plăcut? Te rog, dă mai departe!

SUBSCRIBE!

Urmărește-mă Online Aici:

Website

Facebook

Instagram

YouTube

TikTok