Finanțe FM cu Daniel Tănase

Creează conținut care să te susțină pe tine, echipa sau afacerea ta cu Oana Mădălina Vasiu

Episode Summary

Avem o grămadă de opțiuni. Pandemia ne-a mutat în online. Avem alte posibilități de a capta atenția oamenilor. Suntem într-un proces de schimbare de mentalitate și, în cadrul acestui proces, apar multiple întrebări. Ce îți place să faci? La ce te pricepi? Tu sau echipa ta? Ce îți displace? De aici și până la crearea avatarului de client din perspectivă de content marketing (diferit de cum se întâmplă în marketing în general), poți afla cum gândește și cum procedează Oana Mădălina Vasiu în procesele sale pentru a aduce claritate în afaceri și nu numai.

Episode Notes

Când a lovit pandemia a început să posteze conținut pe profilul personal de Facebook, după 6-7 ani de lucrat pentru diverse brand-uri din industria de dezvoltare personală. Inițial, a fost un experiment de content marketing.

Îți trebuie mulți bani să faci asta? Dar o echipă numeroasă? Durează mult? Și...până la urmă ce este content marketing-ul și cum te ajută el pe tine ca brand personal, ca afacere sau ca individ?

În 2021 suntem în punctul în care se repornește un ciclu. Content marketingul este despre oamenii care contribuie, într-o formă sau alta, la dezvoltarea unui business sau unui brand. Oamenii sunt ființe vii, care se schimbă constant, iar anumite șabloane sau rețete nu mai funcționează.

Suntem din nou în acel punct în care calitatea primează din ce în ce mai mult.

Este mult spațiu pentru content marketing în România, însă în anumite domenii nu se întâmplă din cauza limitărilor mentale sau emoționale pe care le au cei implicați în acea afacere. Acolo unde micile victorii aduc obiectivul la final, apoi aduc și banii este foarte probabil ca acel content să nu fie creat vreodată.

Ce opțiuni are un antreprenor care este deschis să facă content marketing, unul care înțelege puterea online-ului, a rețelelor sociale și care își dă seama că acum este un moment excelent să pornească la drum?

Află toate acestea pe parcursul episodului și multe alte detalii faine de la unul din cei mai faini strategi de conținut de pe la noi.

---

Ți-a plăcut? Te rog, dă mai departe!

SUBSCRIBE!

Urmărește-mă Online Aici:

Website

Facebook

Instagram

YouTube

TikTok